Electra aanleggen

Zijn de elektrische leidingen in uw huis aan vervanging toe? Of wilt u weten of ze nog in goede staat zijn? Moet er elektriciteit worden aangelegd in uw nieuwbouw­woning? P & E Installatie­techniek is uw installateur voor al uw elektra; aanleggen én onderhouden, kleine én grote klussen.

Op het gebied van elektra aanleggen helpen we u graag met:

Als gespecialiseerd installatiebedrijf in Zaan­dam, biedt P & E Installatietechniek een uittgebreid diensten­pakket op het gebied van elektra. Onder leiding van Paul Tolstra en Michel de Rooij, kunnen wij in al uw elektrische behoeften voorzien, vakkundig en efficiënt.

Of u nu een nieuw huis heeft gekocht of uw huidige woning wilt moderniseren, wij staan klaar om uw elektra-installatie aan te leggen of uit te breiden. Wij nemen de tijd om al uw wensen en eisen in kaart te brengen, zodat we u de gewenste oplossing op maat kunnen bieden.

Met onze jarenlange ervaring, zorgen wij ervoor dat uw elektra-installatie veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig is. Wij werken netjes, houden de werkplek schoon en ruimen alles keurig op na afloop.

Neem voor het aanleggen van uw elektra contact op met P & E Installatie­techniek. U vertelt ons wat u wilt en samen kijken we wat de moge­lijkheden hiervoor zijn. Voordat er wordt gewerkt weet u precies wat er gaat gebeuren, wanneer. en wat de kosten zijn.

Bel 075 61 65 165 of neem per mail contact met ons.