Particulieren

We adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden.
Mocht u iets in of bij uw woning willen laten in­stal­leren of verbeteren, bel dan
P & E Installatietechniek. Wij helpen u graag en snel.

P & E Installatietechniek is uw installateur voor het plaatsen en onderhouden van uw centrale ver­war­ming, koel- en ventilatiesystemen en sanitaire voorzieningen.

P & E Installatietechniek kan ook zorgen voor de installatie en renovatie van uw badkamer of keuken.

En ook voor nieuwere technieken als het plaatsen van warmtepompen, een accu thuisopslag of autolader bent u bij P & E Installatietechniek aan het juiste adres.

Elektra aanleggen

Zijn de elektrische leidingen in uw huis aan vervanging toe? Of wilt u weten of ze in goede staat zijn? Bel ons. We adviseren u vakkundig en objectief.

CV Installeren

Of u nu een nieuwe woning heeft of uw huidige CV-ketel is aan vervanging toe, P & E Installatietechniek adviseert en installeert.

Keuken plaatsen

Of u nu een gloednieuwe keuken heeft aangeschaft of uw bestaande keuken wilt vervangen, we staan klaar om alles vakkundig te installeren.

Badkamer plaatsen

P & E Installatietechniek helpt u de plaatsing van een compleet nieuwe badkamer of de renovatie van uw bestaande badkamer. Neem contact met ons op.

Warmtepomp

We zijn constant op zoek naar innovatieve oplossingen voor een duurzame toekomst. Daarom installeren en onderhouden we Vaillant warmtepompen.

Installatie Thuisopslag

Van persoonlijk advies op maat tot vakkundige installatie en onderhoud, wij zorgen ervoor dat uw warmtepomp optimaal presteert, jaar na jaar. Neem contact met ons op.

Plaasen auto oplader

Er is een groeiende behoefte aan duurzame mobiliteit. P&E Installatietechniek speelt daar graag op in. Zo installeren we bij tal van woningen oplaadpunten voor elektrische auto's.

Andere wensen?

Bij P&E Installatietechniek staan we voor maatwerk. Naast de diensten die we zelf aanbieden, werken we samen met een aantal vaste partners om u van alle gemakken te voorzien.

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)
Adres