Verlichting installeren

P & E Installatietechniek heeft jarenlange ervaring in het installeren van bedrijfsverlichting. Wij bekijken uw specifieke situatie en wensen, en adviseren de beste verlichtingsoplossing. Daarbij houden we rekening met factoren als meubelindeling, daglichtinval en gewenste sfeer.

Bij de installatie van verlichting in bedrijfspanden draait het om drie belangrijke aspecten:

1. Functioneel verlichten
Het gaat erom de ruimtes optimaal te verlichten voor een comfortabele en productieve werkomgeving. De juiste lichtsterkte en -verdeling zijn hierbij cruciaal.

2. Creëren van sfeer
In showrooms, restaurants of andere publieke ruimtes is het belangrijk om de juiste sfeer te creëren met behulp van verlichting. Dit kan door middel van accenten, dimbare armaturen of speciale lichteffecten.

3. Energiezuinige oplossingen
Tegenwoordig is het ook van belang om te kiezen voor energiezuinige verlichtingsoplossingen. Hiermee bespaart u op uw energiekosten en draagt u bij aan duurzaamheid.

Voordat de installatie plaatsvindt, ontvangt u van ons een gedetailleerd lichtplan. Hierin staat precies beschreven wat er wordt gedaan, wanneer en tegen welke kosten. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Neem contact op met P & E Installatietechniek voor professioneel advies en installatie van uw bedrijfsverlichting. Wij zorgen voor een functionele, sfeervolle en energiezuinige verlichtingsoplossing, op maat gemaakt voor uw organisatie.

Bel 075 61 65 165 of neem per mail contact met ons.