Kabel management

Als gespecialiseerd installatiebedrijf in Zaandam, biedt P & E Installatietechniek professionele diensten op het gebied van kabelmanagement voor bedrijven.

Wij zorgen ervoor dat de kabels onder uw bureau, op de vloer of elders in uw werkruimte netjes worden weggewerkt.

Met onze professionele en gestructureerde aanpak, kunnen wij deze problemen voor u oplossen. Of u nu een klein kantoor of een groot bedrijfspand heeft, wij bieden maatwerk oplossingen om uw kabels snel en adequaat weg te werken.

Flexibele en toekomstbestendige datavoorziening
De manier waarop we werken is de afgelopen jaren sterk veranderd. Uw datavoorziening moet net zo flexibel zijn als uw werkplekken. De maatregelen die u neemt, moeten niet alleen voldoen aan Arbo-richtlijnen, maar ook aan milieu-eisen.

P & E Installatietechniek biedt de oplossingen die u zoekt. Wij helpen u bij nieuwbouw- of renovatieplannen om uw bedrijfspand toekomstbestendig in te richten, met aandacht voor een efficiënte en veilige kabelinfrastructuur.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of offerte. P & E Installatietechniek staat voor kwaliteit, service en persoonlijke aandacht. Wij maken graag uw werkplek efficiënt, veilig en gezond met onze kabelmanagement expertise.

Bel 075 61 65 165 of neem per mail contact met ons.