Inbraak­beveiliging en camera­bewaking

Inbraak kan voor bedrijven leiden tot aanzienlijke schade en financieel verlies. Bovendien kost het veel tijd en moeite om de gevolgen te herstellen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare partner op het gebied van inbraakbeveiliging; P & E Installatietechniek.

Professionele Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging begint met het nemen van de juiste bouwkundige en organisatorische maatregelen. Denk hierbij aan inbraakwerend hang- en sluitwerk en een goed werkend sleutelplan. Daarnaast installeren wij elektronische systemen die ervoor zorgen dat een inbreker snel wordt opgemerkt en alarm wordt geslagen.

Ons beveiligingsplan is tot in detail uitgewerkt, zodat storingen en valse meldingen zoveel mogelijk worden voorkomen. P & E Installatietechniek stelt voor u een compleet beveiligingsplan op, voorzien van een nauwkeurige offerte.

Geavanceerde camerabewaking

Goede camerabewaking is essentieel om inbraak af te schrikken en daders te identificeren. Helaas schieten veel camerasystemen hierin tekort.

Wij houden bij de plaatsing rekening met factoren als verlichting, tegenlicht en infraroodopnames, zodat u altijd heldere beelden krijgt.

Laat u adviseren door de experts van P & E Installatietechniek. Bel ons op 075-616 51 65 om uw specifieke wensen en situatie te bespreken. Wij bieden u de oplossingen om uw bedrijf veilig en beschermd te houden.

Bel 075 61 65 165 of neem per mail contact met ons.