Bedrijfsleven / overheid

Heeft u nieuwbouwplannen of moet uw huidige bedrijfspand grondig worden gerenoveerd? Bij P & E Installatietechniek kunt u onder andere terecht voor de onderstaande diensten. Bel ons op 075- 616 51 65.

Onze diensten

P & E Installatietechniek heeft bijna 25 jaar ervaring in het adviseren en installeren voor bedrijven en de overheid. Wij helpen u om uw bedrijfspand of nieuwbouwproject te voorzien van een betrouwbare en toekomstbestendige elektra-infrastructuur die voldoet aan de Arbo-richtlijnen, milieu-eisen en waarmee de continuïteit van uw bedrijfsproces wordt gewaarborgd.

Onze diensten omvatten onder andere het aanleggen van elektra, het plaatsen van auto-opladers, kabelmanagement en inbraakbeveiliging. Zo zorgen we er onder andere voor dat uw datavoorziening net zo flexibel is als de werkplekken in uw organisatie.

Elektra aanleggen

Wij voorzien uw bedrijfspand of nieuwbouwproject graag van een betrouwbare en toekomst­bestendige elektra-infrastructuur.

Verlichting installeren

P & E Installatietechniek heeft jarenlange ervaring in het installeren van bedrijfsverlichting. Wij adviseren altijd de beste verlichtingsoplossing.

Kabel­management

Wij zorgen ervoor dat de kabels onder uw bureau, op de vloer of elders in uw werkruimte netjes worden weggewerkt.

Andere wensen?

Bij P&E Installatietechniek staan we voor maatwerk. Naast de diensten die we zelf aanbieden, werken we samen met een aantal vaste partners om u van alle gemakken te voorzien.

Inbraak­beveiliging

Inbraak kan leiden tot aanzienlijke schade en financieel verlies. Bovendien kost het veel tijd en moeite om de gevolgen te herstellen.

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)
Adres