Inbraak zorgt niet alleen voor schade en financieel verlies, u bent ook veel tijd kwijt aan herstel­werkzaamheden. Kies daarom voor een bedrijf dat op het gebied van inbraakbeveiliging geen halve maatregelen neemt; P & E Installatietechniek.

INBRAAKBEVEILIGING

Inbraakbeveiliging begint met het nemen van de juiste bouwkundige en organisatorische maat­regelen. Denk hierbij aan de keuze van inbraakwerend hang- en sluitwerk en een goed werkend sleutelplan. Elektronische maatregelen moet er tot slot voorzorgen dat een in­breker in het volle licht wordt geplaatst, dat de inbraak zo snel mogelijk wordt opgemerkt en dat er in een mum van tijd alarm wordt geslagen. De beveiliging moet tot het kleinste detail zijn uitgewerkt en op elkaar zijn afgestemd om ook storingen en valse meldingen zoveel mogelijk te voorkomen.

Aan de basis van een inbraakbeveiliging staat een beveiligingsplan, waarin alle risico’s, aan­dachts­punten en de te nemen maatregelen zijn vastgesteld. P & E Installatietechniek maakt voor u dit beveiligingsplan, voorzien van een nauwkeurig uitgewerkte offerte.

 

CAMERABEWAKING

Goede camerabewaking moet afschrikken én een goede identificatie van een dader moge­lijk maken. Vaak zien we dat camerasystemen hierin tekortschieten en dat er alleen maar zwarte schimmen te zien zijn. Bij het plaatsen van camerabewaking moet niet alleen rekening gehouden met de situatie en het doel, maar ook met eventuele aanvullende verlichting, tegen­licht­compensatie, infraroodverlichting, etc.

Om alles goed te registeren en de juiste keuze te maken op het gebied van camerasystemen heeft u P & E Installatietechniek. Bel 075- 616 51 65 om uw situatie en uw wensen te bespreken.

MAIL ONS
P & E Installatietechniek - Installatietechniek bedrijfsleven en particulieren

P & E Installatietechniek

Tienlingstraat 15
1507 DJ Zaandam (Noord-Holland)
Nederland
Telefoon: 075 - 6165165
E-mail: info@pene.nl