Wie niet zonder water, gas en elektra kan, kan niet zonder P & E Installatietechniek


Badkamer #3
Badkamer plaatsen #2
Keuken plaatsen #2

P & E Installatietechniek is hét installatiebedrijf uit Zaandam dat gespecialiseerd is in alles wat met water, gas en elektra te maken heeft. Aan het hoofd van dit Zaans installatiebedrijf staat het vakmanschap van Paul Tolstra, Eric Hoogstra en Michel de Rooij.

Paul Tolstra en Michel de Rooij zijn gespecialiseerd in elektrotechnisch installatiewerk, terwijl Eric Hoogstra dé vak­man is op het gebied van CV-installaties, dakbedekking-, riolering-, ontstoppings- en loodgieterswerk. Door hun vakkennis  kunnen Paul Tolstra, Eric Hoogstra en Michel de Rooij u uitstekend adviseren en sturing geven aan elk project op het gebied van water, gas en elektra.

P & E Installatietechniek is in juni 2001 van start gegaan. Vanaf het begin richt dit installatie­bedrijf zich op particu­lieren. De laatste tijd kiezen ook steeds meer bedrijven voor de diensten van P & E Installatietechniek.

Wilt u weten wat P& E Installatietechniek voor u kan betekenen? Vraag een offerte aan. Projecten worden uitgevoerd op basis van een vooraf afgesproken totaalprijs of op basis van de werkelijke kosten.

Wat u ook kiest,  P & E Installatietechniek biedt u altijd de beste en de meest voordelige op­los­sing.

ThuisComfort - P&E Installatietechniek Zaandam

 

 

BEL 075- 616 51 65
P & E Installatietechniek, Zaandam

P & E Installatietechniek

Tienlingstraat 15
1507 DJ Zaandam (Noord-Holland)
Nederland
Telefoon: 075 - 6165165
E-mail: info@pene.nl